Societatea Civilă Profesională de Avocați ”Călinoiu și Asociații” este o casă de avocatură ce s-a impus pe piața de consultanță juridică din România de mai bine de 10 ani. Echipa noastră este una dinamică și eficientă, care are la bază o constantă pregătire profesională, o bogată experiență în domeniul juridic și un interes inerent spre rezolvarea priorităților clientului.

O colaborare strânsă cu noi vă asigură garanția că problemele potențiale sunt preîntâmpinate, iar problemele actuale vor fi rezolvate. Relația cu clienții noștri este construită având în centru principii precum onestitatea, seriozitatea, profesionalismul și integritatea. Încrederea pe care ne-o acordați va fi încununată cu devotamentul nostru pentru excelență, astfel încât să beneficiați de cele mai bune servicii avocațiale.

Activăm atât pe plan local, ca avocați pe piața juridică din Craiova, cât și oriunde în țară, distanța nefiind o piedică în calea activității noastre profesionale.

Echipa

Echipa noastră este compusă din:

Avocat Călinoiu Ioana

Călinoiu Ioana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Alexandru

Călinoiu Alexandru

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Adrian-Cătălin

Călinoiu Adrian-Cătălin

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Bianca-Daiana

Călinoiu Bianca-Daiana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Contact rapid

Aveţi nevoie de sprijin juridic sau doriţi să aflaţi mai multe informații? Nicio problemă! Vă putem pune în legătură cu un avocat.