Avocat Călinoiu Alexandru

avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Împreună cu Călinoiu Ioana, este membru fondator al Societății Civile Profesionale de Avocați ”Călinoiu și Asociații”. Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității ”Mihai Viteazu” Craiova și avocat în cadrul Baroului Dolj din 1 aprilie 2010, domnul avocat Călinoiu Alexandru a contribuit în mod permanent la dezvoltarea societății de avocatură, aplecându-se în special asupra cauzelor de natură penală, asigurând asistență și reprezentare juridică atât persoanelor vătămate ca urmare a unei fapte penale, cât și celor acuzați de săvârșirea unor astfel de fapte.

Dezavantajul litigiilor lungi pentru client îl reprezintă în general costurile mari și timpul prețios. O atare abordare a acestor tipuri de situații este des întâlnită în viața de zi cu zi. Însă atunci când nu știi să îți pui în valoare pretențiile, există riscul ca ele să nu poată fi recunoscute.

În tranzacțiile încheiate cu participarea domnului avocat Călinoiu Alexandru clientul a fost mereu pus pe o poziție favorabilă. Domnul avocat Călinoiu Alexandru a găsit mereu echilibrul într-o atitudine conciliantă și una hotărâtă în aceste dueluri, el accentuând și urmărind constant nevoile și așteptările clientului.

Astfel că, atunci când se poate, oferim clientului pe lângă sfaturile juridice și experiența noastră în negocierea unei tranzacții.

De asemenea, s-a impus și în domeniul dreptului bancar și al executărilor silite în materie civilă. Având în vedere varietatea spețelor în care s-a implicat, domnul avocat Călinoiu Alexandru a colaborat în mod direct și activ cu executori judecătorești, notari publici și alte figuri implicate în realizarea actului de justiție, fiind apt să depună concluzii la toate instanțele.

Echipa

Împreună lucrăm pentru atingerea obiectivelor clientului nostru, adoptând strategii câștigătoare, pe care le implementăm având în vedere cele mai mici detalii.

Avocat Călinoiu Ioana

Călinoiu Ioana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Adrian-Cătălin

Călinoiu Adrian-Cătălin

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Bianca-Daiana

Călinoiu Bianca-Daiana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Contact rapid

Aveţi nevoie de sprijin juridic sau doriţi să aflaţi mai multe informații? Nicio problemă! Vă putem pune în legătură cu un avocat.