Avocat Călinoiu Adrian-Cătălin

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Domnul avocat Călinoiu Adrian-Cătălin este absolvent al Facultății de Drept și Științe Administrative din Craiova – Universitate Spiru Haret și membru al Baroului Dolj începând cu data de 31 august 2020. Anterior accederii în profesia de avocat, domnul avocat Călinoiu Adrian-Cătălin a activat tot în domeniul juridic, dobândind o vastă experiență și îndemânare practică, în special în domeniul dreptului penal și al dreptului procesual penal.

Pe lângă pregătirea juridică, acesta este și absolvent al Facultății de Litere din Craiova, acesta fiind și traducător autorizat de Ministerul Justiției pentru limba engleză încă din anul 2010, fiindu-i ușor abordabile inclusiv chestiuni de drept internațional și comparat.

Domnul avocat Călinoiu Adrian-Cătălin este specializat în domeniul dreptului consumatorului - litigii cu profesioniștii bancari - și în domeniul dreptului penal. Ramura de specialitate include, printre altele, renegocierea contractelor încheiate cu instituțiile bancare, contestații la executare, precum și asistarea și reprezentarea în materie penală, cu precădere apărarea în faza de urmărire penală și judecată a persoanelor acuzate, precum și construirea de strategii eficiente în vederea recuperării prejudiciului pentru victimele infracțiunilor.

Înțelegând cum funcționează procedura executării silite și fiind familiarizat cu noțiunile cu care aceasta operează, domnul avocat Călinoiu Adrian-Cătălin se dedică acestui tip de cauze, asigurând servicii juridice profesionale care urmăresc rezultatul scontat, punând în aplicare planuri pe termen lung, bine analizate împreună cu clientul.

Este apt să depună concluzii la Judecătorii, Tribunale și Curți de Apel.

Echipa

Împreună lucrăm pentru atingerea obiectivelor clientului nostru, adoptând strategii câștigătoare, pe care le implementăm având în vedere cele mai mici detalii.

Avocat Călinoiu Ioana

Călinoiu Ioana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Alexandru

Călinoiu Alexandru

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Bianca-Daiana

Călinoiu Bianca-Daiana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Contact rapid

Aveţi nevoie de sprijin juridic sau doriţi să aflaţi mai multe informații? Nicio problemă! Vă putem pune în legătură cu un avocat.