Având în vedere variatul ansamblu de pregătire și experiență al echipei noastre, vă putem oferi expertiza, asistența și reprezentarea în domenii care țin de:


Dreptul familiei

Consultanță juridică, asistență și reprezentare în probleme/litigii de dreptul familiei, inclusiv în materia intereselor minorilor.

Drept comercial

Dreptul societar este într-o continuă dezvoltare, iar la noi veți întâlni o abordare actuală a problemei dvs. în acest domeniu.

Drept contractual

Servicii juridice profesionale privind reprezentarea și asistarea în orice procedură în materia dreptului contractual.

Drept funciar

Asistare și reprezentare juridică în procedurile specifice dreptului funciar, inclusiv în cele reglementate de Legi speciale.

Drept succesoral

Servicii juridice profesionale în materia dreptului succesoral, incluzând asistența și reprezentarea în procedura dezbaterii succesiunii.

Drept bancar

Găsim soluții la orice problemă pe care o întâmpinați în relațiile dvs. cu instituțiile bancare.

Dreptul consumatorului

Înțelegem poziția consumatorului și o protejăm prin orice mijloace legale, în funcție de interesele dvs. în această calitate.

Dreptul transportului

Servicii juridice profesionale în cadrul litigiilor izvorâte din varietăți ale contractului de transport.

Dreptul muncii

Indiferent că aveți calitatea de angajat sau angajator, găsim soluții în privința oricărei probleme de dreptul muncii pe care o întâmpinați.

Executare silită

Oferim servicii juridice profesionale în proceduri specifice executării silite, indiferent că aveți calitatea de debitor sau creditor.

Expertiză judiciară și extrajudiciară

Fie că vorbim de sala de judecată sau de viața de zi cu zi, uneori este necesară opinia unui expert.

Drept penal

Servicii juridice profesionale complete în procedurile penale desfășurate în fața organelor judiciare, mergând dincolo de jurisdicția instanțelor române, indiferent că aveți calitatea de suspect/învinuit sau de persoană vătămată.

Contact rapid

Aveţi nevoie de sprijin juridic sau doriţi să aflaţi mai multe informații? Nicio problemă! Vă putem pune în legătură cu un avocat.