Avocat Călinoiu Bianca-Daiana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

O studentă eminentă și absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai”, remarcându-se printre primii studenți din promoția 2020, membru al Baroului Dolj din 12 noiembrie 2020, doamna avocat Călinoiu Bianca-Daiana este cel mai tânăr membru al echipei noastre. Pe parcursul celor patru ani de facultate, doamna avocat Călinoiu Bianca-Daiana a excelat pe plan academic, axându-se pe însușirea și înțelegerea minuțioasă a noțiunilor de drept atât din punct de vedere teoretic, cât și practic, prin participarea la conferințe și concursuri, efectuând în toată această perioadă numeroase stagii de practică.

Fiind pasionată de dreptul civil, aceasta asigură, cu precădere, servicii de consultanță juridică în domeniul dreptului privat. Aria de specializare a doamnei avocat cuprinde în special cauze din dreptul contractelor și dreptul familiei.

Având o înțelegere profundă a principiilor care fundamentează materia dreptului contractual, doamna avocat Călinoiu Bianca-Daiana are capacitatea de a redacta acorduri de voință astfel încât acestea să reflecte cu adevărat intențiile clienților săi, fiind atentă la modul în care clauzele sunt enunțate și plasate în economia contractului final. De asemenea, în domeniul contractelor standard (e.g. contracte de credit, contracte de furnizare energie electrică/gaz, etc.) aceasta deține cunoștințele necesare și a întreprins cercetări privind identificarea și eliminarea clauzelor abuzive pe calea acțiunilor în instanță, abordând aceste probleme cu seriozitate și iscusință, astfel încât orice problemă să-și găsească drumul spre rezolvare.

În domeniul dreptului familiei, doamna avocat pledează în cauzele având ca obiect litigiile în care sunt implicați minori (divorț, stabilire domiciliu minor, pensie de întreținere, exercitarea autorității părintești, etc.), precum și în litigii de drept succesoral (moșteniri, ieșire din indiviziuni, reducțiunea liberalităților, etc.).

Este aptă să depună concluzii la Judecătorii, Tribunale și Curți de Apel.

Echipa

Împreună lucrăm pentru atingerea obiectivelor clientului nostru, adoptând strategii câștigătoare, pe care le implementăm având în vedere cele mai mici detalii.

Avocat Călinoiu Ioana

Călinoiu Ioana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Alexandru

Călinoiu Alexandru

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Adrian-Cătălin

Călinoiu Adrian-Cătălin

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Contact rapid

Aveţi nevoie de sprijin juridic sau doriţi să aflaţi mai multe informații? Nicio problemă! Vă putem pune în legătură cu un avocat.