Avocat Călinoiu Ioana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A. ”Călinoiu și Asociații”

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității ”Mihai Viteazu” Craiova și membru al Baroului Dolj din 1 iulie 2009, doamna avocat Călinoiu Ioana este cofondator al S.C.P.A. ”Călinoiu și Asociații”. De-a lungul carierei, doamna avocat Călinoiu Ioana a adunat un portofoliu impresionant cuprinzând cauze inedite, în domenii precum dreptul civil, dreptul familiei, dreptul asigurărilor sociale, și nu numai, asistând și reprezentând clienți la instanțe din întreaga țară, inclusiv în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Oricât de greu ar fi fost de gestionat un divorț în care există și copii minori, doamna avocat Călinoiu Ioana s-a implicat într-o manieră profesională, utilizând toate pârghiile legale existente, în cazuri complicate și delicate de aceasta natură. Prin aptitudinile ei de a comunica cu clienții -părți în astfel de cazuri- și prin calitatea sa de bun ascultător, aceasta găsește maniera potrivită în care să pună problema, îndrumându-i pe aceștia spre luarea celei mai bune decizii și explicându-le totodată care sunt implicațiile juridice ale acestor decizii.

Doamna avocat Ioana Călinoiu este un avocat specializat în divorțuri și în alte materii ale dreptului civil, acționând conform deviziei noastre, cu seriozitate și profesionalism.

În prezent, doamna avocat Călinoiu Ioana abordează spețe din domeniul dreptului familiei, axându-se în special pe reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată, cât și în fața notarilor publici. Orientarea către binele clientului o delimitează de restul colegilor avocați, ea consolidând mereu șansele de câștig și avantaj pentru acesta.

Cu o experiență de peste 10 ani de zile, Călinoiu Ioana este un avocat de încredere și profesionist, fiind aptă să depună concluzii la toate instanțele.

Echipa

Împreună lucrăm pentru atingerea obiectivelor clientului nostru, adoptând strategii câștigătoare, pe care le implementăm având în vedere cele mai mici detalii.

Avocat Călinoiu Alexandru

Călinoiu Alexandru

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Adrian-Cătălin

Călinoiu Adrian-Cătălin

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Bianca-Daiana

Călinoiu Bianca-Daiana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Contact rapid

Aveţi nevoie de sprijin juridic sau doriţi să aflaţi mai multe informații? Nicio problemă! Vă putem pune în legătură cu un avocat.