Dreptul transportului

La un moment dat, fiecare dintre noi se angajează într-un contract de transport, fie că dorim să ajungem dintr-un punct A într-un punct de destinație B, fie că dorim să trimitem un colet unei persoane aflate în altă localitate sau țară, fie că a trebuit să cumpărăm un bilet de avion pentru a ajunge într-un loc, etc., apelând la serviciile de această natură existente pe piață la acel moment. Uneori, însă, lucrurile nu se întâmplă cum ne-am plănuit, astfel că bunul pe care am vrut să-l trimitem a suferit deteriorări sau zborul a fost anulat cu 1h înainte de plecare sau au existat întârzieri majore și am ratat o întâlnire importantă. În cazul situațiilor de această natură, la noi veți găsi servicii juridice profesionale, care să urmărească rezolvarea acestor probleme, printre care enumerăm:

  • consultanță/asistență/reprezentare în litigii izvorâte din îndeplinirea defectuoasă/neîndeplinirea obligațiilor izvorâte din contractele de transport (expediție, transport, asigurare de bunuri, persoane, etc.);
  • consultanță în interpretarea clauzelor unui contract de transport;
  • asistență în încheierea unei tranzacții prin care se pune capăt unui litigiu rezultat dintr-un contract de transport, etc.

Contact rapid

Aveţi nevoie de sprijin juridic sau doriţi să aflaţi mai multe informații? Nicio problemă! Vă putem pune în legătură cu un avocat.