Avocat Brojban Bianca-Daiana

Avocat colaborator

O studentă eminentă și absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai”, remarcându-se printre primii studenți din promoția 2020, membru al Baroului Dolj din 12 noiembrie 2020, domnișoara avocat Brojban Bianca-Daiana este cel mai tânăr membru al echipei noastre. Pe parcursul celor patru ani de facultate, domnișoara avocat Brojban Bianca-Daiana a excelat pe plan academic, axându-se pe însușirea și înțelegerea minuțioasă a noțiunilor de drept atât din punct de vedere teoretic, cât și practic, prin participarea la conferințe și concursuri, efectuând în toată această perioadă numeroase stagii de practică.

Fiind pasionată de dreptul civil, aceasta asigură, cu precădere, servicii de consultanță juridică în domeniul dreptului privat.

Având o înțelegere profundă a principiilor care fundamentează materia dreptului contractual, domnișoara avocat Brojban Bianca-Daiana are capacitatea de a redacta acorduri de voință astfel încât acestea să reflecte cu adevărat intențiile clienților săi, fiind atentă la modul în care clauzele sunt enunțate și plasate în economia contractului final. De asemenea, în domeniul contractelor standard (e.g. contracte de credit, contracte de furnizare energie electrică/gaz, etc.) aceasta deține cunoștințele necesare și a întreprins cercetări privind identificarea și eliminarea clauzelor abuzive pe calea acțiunilor în instanță, abordând aceste probleme cu seriozitate și iscusință, astfel încât orice problemă să-și găsească drumul spre rezolvare.

Este aptă să depună concluzii la judecătorii.

Echipa

Împreună lucrăm pentru atingerea obiectivelor clientului nostru, adoptând strategii câștigătoare, pe care le implementăm având în vedere cele mai mici detalii.

Avocat Călinoiu Ioana

Călinoiu Ioana

Avocat asociat, avocat coordonator al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Alexandru

Călinoiu Alexandru

Avocat asociat al S.C.P.A ”Călinoiu și Asociații”

Avocat Călinoiu Adrian-Cătălin

Călinoiu Adrian-Cătălin

Avocat colaborator

Contact rapid

Aveţi nevoie de sprijin juridic sau doriţi să aflaţi mai multe informații? Nicio problemă! Vă putem pune în legătură cu un avocat.